آیراوت

مشاوره رایگان و پشتیبانی: 02191095293

سبز شدن آب آکواریوم

سبز شدن آب آکواریوم

اولین و مهم ترین علت سبز شدن آب آکواریوم کلونی جلبک ها می باشد. وقتی نور و مواد غذایی در آب به حدی برسد که جلبک های تک سلولی بتوانند به خوبی زاد و ولد کنند و کلونی جلبک ها را تشکیل دهند، شاهد سبز شدن آب آکواریوم هستیم.

جلوگیری از سبز شدن آب آکواریوم

نور ناشی از سیستم روشنایی آکواریوم و همین طور نور مستقیم آفتاب می تواند در سبز شدن آب تاثیر بسیاری بگذارد. می توان شب ها نور آکواریوم را خاموش کرد تا ساعات کمتری تانک آب در معرض نور باشد.

گاه علت تغییر رنگ آب آکواریوم و کدر بودن آب، شن و سنگ های کف آکواریوم است. برای رفع سبزی اب اکواریوم باید سنگ ها را قبل از ریختن در تانک به خوبی شستشو دهید تا آب حاصل از شستشو شفاف شود.

ترکیباتی چون فسفات و سیلیکات و فلزات سنگین می تواند آب را کدر کند. به این صورت PH آب بالا می رود. راه حل برای از بین بردن سبزی آب آکواریوم، تعویض یا سیفون کردن آب می باشد.

رشد باکتری ها نیز به مرور موجب کثیفی آب می شود. گیاه پوسیده یا خورده نشده توسط ماهی، موجب رشد باکتری ها می شود.

آب سبز برای ماهی کشنده نیست اما باید ابتدا علت سبز شدن رنگ اب اکواریوم را جستجو کنید و سپس دنبال راه حل باشید.

از غذاهایی برای خوراک ماهی استفاده کنید که فسفات کم تری دارد.

نیترات به مرور با تجزیه فضولات ماهی ها در آب زیاد می شود که می توان با تعویض هفتگی ۲۰ درصد از آب آکواریوم درصد نیترات را کاهش دهید.

مصرف غذاهای پولکی سبز رنگ باعث سبز شدن آب آکواریوم می شود.

فیلتر آکواریوم چیست؟

استفاده از دستگاه تصفیه آب یا فیلتر آب در آکواریوم ضرورت دارد. فیلتر آکواریوم دستگاهی است که برای شفاف کردن اب اکواریوم کاربرد دارد و آب را برای آبزیان تمیز و شفاف نگه می دارد.

کاربرد فیلتر در آکواریوم

فیلتر آکواریوم ذرات نامطلوب و مواد شیمیایی حاصل اکوسیستم آکواریوم را از بین می برد و مانع از کدر شدن آب آکواریوم می شود. این فیلتر چرخه نیتروژن را بهبود می بخشد. فیلتر های آکواریوم از سه نوع روش فیلتراسیون استفاده می کنند: مکانیکی، بیولوژیکی و شیمیایی.

بهترین فیلتر برای جلوگیری از تار شدن آب آکواریوم، آکواریوم های گیاهی است که از ۵ نوع سیستم فیلتراسیون استفاده می کنند. طرز کار فیلتر آکواریوم به صورت زیر است:

  1. فیلتر داخلی: فضای داخل آکواریوم را اشغال می کند و حجم کمی دارد. گردش آب مناسبی ندارد و تمیزکردن آن کمی دشوار است.
  2. تاپ فیلتر: دارای اندازه بزرگی است و فضا زیادی در بالای آکواریوم ایجاد می کند. کیفیت بهتری نسبت به فیلتر داخلی دارد.
  3. فیلتر هنگ آن: باعث زیبایی در آکواریوم می شود. در هنگام نظافت آب تانک کثیف نمی شود. برای آکواریوم های بالای ۵۰ لیتر توصیه نمی شود.
  4. سیستم سامپ: دارای محفظه بزرگی است و جریان گردش آب مناسبی فراهم می کند. به علت ایجاد آلودگی صوتی زیاد و ایجاد رطوبت توصیه نمی شود
  5. فیلتر سطلی: یک مخزن بزرگ دارد. از مجموعه ای از لوله ها و اتصالات تشکیل می شود. تنها دو قسمت از لوله ها در دو طرف آکواریوم قرار می گیرد یکی آب را به داخل می کشد و دیگری آب را از داخل فیلتر به آکواریوم برمی گرداند. مخزن آن هم در خارج از آکواریوم و معمولا در زیر آن قرار دارد.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید بستن